Overnatning

og meget mere…

Overnatning i Vestjylland

Drømmer du om et vidunderligt weekendophold med overnatning i Vestjylland? Det vil glæde os hjerteligt at byde jer velkommen til vores historiske kro, hvis oprindelse kan spores tilbage, mere end 225 år.

Vi går højt op i at bevarer kroens landlige udstråling, mens den på samme tid lever op til nutidens standarder. I dag drives kroen til dagligt af Vinni Schmidt & Sønnen Nicklas, som har haft kroen siden 1987.

Hos Hodde Kro har vi 15 luksus hytter, alle med eget bad og tekøkken. Fra vores hytter kan du nyde den flotte udsigt ud over Varde Å​. Alle værelser og hytter har gratis WiFi og mulighed for gratis parkering.

Kroen er placeret i hjertet af naturskønne vestjylland, med rig mulighed for at  tage på lærerige kulturelle udflugter, eller blot nyde de fantastiske omgivelser.

Dine detaljer

Lad os vide, hvordan vi kan vende tilbage til dig.


Hvordan kan vi hjælpe dig?

Stil et spørgsmål eller efterlad en kommentar.


– Hoddekro –

Kroen råder over 8 natur hytter og 6 luksus natur hytter – alle er med fladskærms TV og WiFi. ​Vores Bulevard hytter er opførte 2016. De er indrettet med eget bruseniche, håndvask, toilet, hårtørrer, smart tv, samt et lille te-køkken med køleskab. 4 personers hytterne har eget plato.

2 personers hytterne har egen terresse og udsigt til åen. Hytterne ved åen er opført i 2019. De er indrettet med eget bad og toilet, håndvask, hårtørrer, smart tv, samt et lille te køkken med køleskab.

Disse hytter har egen terresse og udsigt lige ned til åen. ​Alle hytter, er der mulighed for gratis WiFi og gratis parkering.

Morgenmad er efter aftale med start fra.

07.00 – 10.00 Mandag – Fredag
08.00 – 10.00 Lørdag, Søndag & hellidage ​

Vores hytter

Se billeder af vores skønne hytter

aktiviteter i nærområdet

masser af spændende aktiviteter

Følg os på…

se med når vi poster på de sociale medier

da_DKDanish